Top 5 | Vakantiehuis Zeeland met sauna

20 december 2021 | Blog

5. V6B Luxe | 6 personen

Op zoek naar een luxe vakantiehuis Zeeland met sauna? Deze nieuwe vrijstsaande villa is geschikt voor 6 personen. Hier geniet je van een luxe verblijf met een privé sauna! Met 3 slaapkamers en 2 badkamers is dit ruime vakantiehuis ideaal met vrienden of familie. Wil je meer informatie? Klik hier.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis Zeeland met sauna 5
4. CA9A – 9 personen

Deze vrijstaande vakantievilla is gelegen aan het water en is geschikt voor 9 personen. Geschikt met vrienden of familie! Met maar liefst 5 slaapkamers en 2 badkamers geniet je hier in een luxe vakantiehuis Zeeland. Ben je op zoek naar een vakantiehuis Zeeland met sauna? Ook beschikt deze villa over een eigen infrarood sauna!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis Zeeland met sauna 4
3. Villa Oesterdam Wellness | 10 personen

Villa Oesterdam Wellness is een unieke vrijstsaanda vakantievilla in Zeeland voor 10 personen. Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis Zeeland met sauna? Deze vakantievilla beschikt over een privé sauna en is uitsluitend te boeken voor familiegroepen. De villa beschikt over een ruime woonkamer, moderne keuken, vijf slaapkamers, drie badkamers en veel meer!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis Zeeland met sauna 3
2. CA6BJ | 6 personen

Verblijf in deze vrijstaande villa met infrarood sauna, Playstation 4 en steiger met roeiboot in Zeeland. Via de hal bereik je de lichte woonkamer met vloerverwarming en openslaande deuren naar het terras. Er is een volledig ingerichte keuken et vaatwasser, magnetron en koel-/ vriescombinatie. Met 3 slaapkamers en 3 badkamers geniet je hier met maximaal  personen. Neem je huisdieren mee? Maximaal 2 huisdieren toegestaan.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis Zeeland met sauna 2
1. Villa R8A | 8 personen

Luxe vakantiehuis Zeeland met sauna boeken met vrienden of familie? Deze gerestylede villa is geschikt voor 8 personen en heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers! En is er één privé-sauna. De tuin is voorzien van tuinmeubilair en er is parkeergelegenheid voor 1 auto. Je kunt gratis gebruikmaken van Wi-Fi. Wil je meer informatie? Klik hier.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis Zeeland met sauna 1
Bekijk hier de laatste huisje met sauna aanbiedingen & Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu