Vakantiehuis met aanlegsteiger

Een vakantiehuis, bungalow of watervilla huren met aanlegsteiger? Heerlijk genieten van een verblijf aan het wateren van Nederland zoals Friesland, Duitsland of België? Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de beste vakantiehuis met sloep deals op deze pagina. Bekijk de mogelijkheden hieronder. Huur een bootje/sloep of neem je eigen bootje mee!

Bekijk hier alle vakantiehuis met aanlegsteiger deals

Vakantiehuis met aanlegsteiger boeken bij →

Vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland

Op zoek naar een vakantiehuis met aanlegsteiger Friesland? Neem je je eigen boot, kano of bijvoorbeeld een sloep mee? Of liever een boot, kano of sloep huren bij je vakantiehuis met aanlegsteiger? Heerlijk genieten aan het water met vrienden, familie of met je partner? Friesland is niet voor niets meest populaire bestemming voor een vakantiehuis met aanlegsteiger. Dit komt door de prachtige wateren van Friesland. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Populaire vakantiehuizen met aanlegsteiger Friesland

Watervilla Waterpark Terkaple

Een paradijs voor natuur- en watersportliefhebbers. Een waterpark dat beschikt over prachtige, ruime waterwoningen die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben. Zie je het al voor je? Vanuit de boot stap je zo jouw eigen veranda op! Waar je wegzakt in de zachte kussens van comfortabele loungebanken. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Te boeken bij:

Bungalowparkzuiderzee @Noord-Holland

Bungalow boeken met aanlegsteiger? Bij Bungowparkzuiderzee beschikken alle bungalows een eigen aanlegsteiger met tuin. Sommige bungalows hebben een hek aan de waterzijde en sommige ook aan de zij-of voorzijde. Bij alle bungalows is parkeerruimte voor handen. Het interieur kan per bungalow verschillen. Bekijk de mogelijkheden.

Te boeken bij:

Waterpark Zwartkruis @Friesland

Een vakantiehuis met aanlegsteiger boeken in Friesland? Hier mag je ook vissen! Boek een luxe bungalow met sauna, jacuzzi en eigen aanlegsteiger. Op waterpark Zwartkruis woon je tijdelijk aan het water! Een mini-vakantie om nooit te vergeten. Ideaal voor watersport en fietsliefhebbers. Huur een villa aan het water. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Te boeken bij:

Vakantiehuis met aanlegsteiger boeken?

Genieten van een vakantie aan het water in Nederland met eigen bootje? Neem een frisse duik vanuit je eigen aanlegsteiger of ga heerlijk varen aan het wateren van Nederland. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de beste vakantiehuizen met aanlegsteiger en plaatsen op deze pagina. Daarnaast hebben wij meerdere pagina’s gerelateerd aan het water. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Menu