Bekijk hier alle vakantiehuis Friesland aan het water deals

Vakantiehuis Friesland aan het water

Vakantiehuis Friesland huren aan het water? Team luxevakantiehuisdeals.nl surft dagelijks tientallen websites en plaatst alleen de beste luxe vakantiehuis Friesland aan het water op deze pagina. Verblijf met je partner, vrienden of familie met kinderen in een luxe vakantiehuis aan het water. Heerlijk vanuit je vakantiehuis een geweldig uitzicht. Bovendien is een verblijf aan water in Friesland een ideale vakantie om tot russt te komen. Een tip: huur een sloepje ontdek de omgeving. In de avond kokkorellen of barbecue? Of nog even in de jacuzzi of in de sauna genieten van de vakantie? Bekijk de mogelijkheden!

Waarom een huisje huren aan het water in Friesland?

Een huisje aan het water in Friesland is een unieke ervaring. Tijdens je vakantie ben je de ”kapitein” aan boord van het huisje. Hier slaap je direct aan het water met een prachtig uitzicht. Bovendien ben je weg van de drukte en geniet je van de rust en natuur. Vakantiehuis Friesland is ideaal voor natuurliefhebbers. De zon maakt steeds meer uren in Nederland. Heerlijk afkoelen? Neem een duikje, of huur een sloepje en ga op vissenjacht als daar toestemming voor is.

Top 20 populaire vakantiehuizen Friesland aan het water

20. Watervilla 6

Deze vrijstaande 6-persoons villa met verdieping is gelegen aan het water in Friesland. Goed om te weten: De villa heeft een eigen aanlegsteiger en een overdekte veranda met loungeset. Met 3 slaapkamers, 2 badkamers is er genoeg plek voor max. 6 personen.

Menu