Vakantiehuis Friesland 4 personen → 2 x de leukste tips

Vakantiehuis Friesland 4 personen tips

Op zoek naar een vakantiehuis Friesland 4 personen? Dat klinkt gezellig! Wij hebben de leukste vakantiehuizen voor 4 personen in Friesland op deze pagina verzameld. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis aan het water, met sauna en/of jacuzzi. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Aankomstdatum 2023/2024

JanuariFebruariMaartAprilMeiJuniJuliAugustusSeptemberOktoberNovemberDecember

Vakantiehuis Friesland 4 personen


#1. Betaalbaar vakantiehuis voor 4 personen

  • Vakantiehuis met 2 slaapkamers
  • Op vakantiepark
  • Open vaar- en zwemwater

Even een paar dagen weg met vrienden of familie? En zijn jullie in totaal met maximaal 4 personen? Dan is dit vakantiehuis een aanrader! Bovendien heeft dit vakantiehuis een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Wat kun je verwachten? Een verblijf op vakantiepark Waterpark Landal Oan ‘e Poel. Het park is gelegen aan de Terhernster Poelen. Hier geniet je van een verblijf aan een open vaar- en zwemwater. Dat is pas genieten! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga naar meer info en boeken.

#2. Vrijstaande en gelijkvloerse chalet

Vakantiehuis Friesland 4 personen tips
  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Voor max. 4 personen
  • Gelegen aan het water

Overnachten aan het water in Friesland met 4 personen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Verblijf op vakantiepark Waterpark Terkaple. Het park beschikt over verschillende vakantiehuizen waaronder dit vrijstaande chalet voor 4 personen. Het chalet is gelegen aan het water en heeft een overdekte veranda met loungeset. Er is daarnaast parkeergelegenheid voor 2 auto’s en het gebruik van wifi is gratis! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ga dan naar meer info en boeken.

Meer Vakantiehuis voor 4 personen Friesland tips


Zo, dit waren de leukste vakantiehuizen voor 4 personen in Friesland. Maar dit is lang niet alles! In de loop van tijd gaan we meer vakantiehuizen en of groepsaccommodaties toevoegen op deze pagina. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Denk aan een vakantiehuis met sauna, jacuzzi of misschien wel een zwembad. Wil je meer tips lezen? Ga dan naar luxe vakantiehuis Friesland.

Lees ook de volgende tips

Vergelijkbare berichten