Vakantiehuis aan viswater

Op zoek naar een vakantiehuis aan viswater in Nederland? Speciaal voor visliefhebbers surfen wij dagelijks tientallen websites af en plaatsen alleen de beste vakantiehuizen aan viswater op deze pagina van luxevakantiehuisdeals.nl. In Nederland zijn er vele vakantiehuizen aan viswater. Bekijk ook de volgende pagina’s: Vakantiehuis aan het waterVakantiehuis met sloepVakantiehuis Nederland, Vakantiehuis met aanlegsteigerLuxe vakantiehuisLast minute Nederland.

Bekijk hier alle vakantiehuis aan viswater deals

Vakantiehuis aan viswater Nederland

Een vakantiehuis aan viswater Nederland huren? Verblijf aan de mooiste wateren en/of meren van Nederland. De vakantiehuizen aan viswater zijn van alle gemakken voorzien, denk aan bijvoorbeeld een eigen aanlegsteiger. Daarnaast zijn er natuurlijk vele mogelijkheden en voordelen zoals: beschikken over een sloep of huurboot, je verblijft vaak in een ongestoord natuurgbied, ideaal met je vrienden of familie! Speciaal voor jullie hebben wij een overzicht gemaakt van populaire vakantiehuizen aan viswater, bekijk ze hieronder!

Waterpark Terkaple @Friesland

Paradijs voor natuur- en waterportliefhebbers! Een waterpark dat beschikt over prachtige, ruime waterwoningen die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben, ideaal om te gaan vissen (vergeet je hengel niet). Zie je het al voor je? Vanuit de boot stpa je zo jouw veranda op, waar je wegzakt in de zachte kussens van comfortabele loungebanken. Dit park beschikt over vakantiehuizen aan viswater voor 4 tot 6 personen. Meer informatie? Klik hier.

Populaire vakantiehuizen aan viswater Duitsland

Hohenwarterseehof – Thüringen

Vanaf je tent heb je een schitterend uitzicht over het stuwmeer. In dit meer kun je heerlijk zwemmen op een warme zomerdag, daarnaast is het ook mogelijk om te gaan vissen of bijvoorbeeld een bottocht te maken. Blijf je liever aan land? Dan ligt er meer dan 70 kilometer aan wandelpaden rondom de boerderij. Ervaar het ultieme buitenleven op het platteland van het Thüringer Woud. Je verblijft op boerderij Hohenwarter Seehof bij Heidi en Rolf. Zij hebben een veehouderij met Dexter koeien. Op een rustige plaats op het erf van de boerderij, staan 3 tenten. Hier verblijf je met comfortabele bedden, een houtskachel, een privédouche en- toilet. Meer informatie? Klik hier.

Menu