Bekijk hier alle vakantiehuis aan het water deals

Vakantiehuis aan het water boeken?

Vakantiehuis huren aan het water in Nederland? Heerlijk genieten van een vakantie in eigen land! Wakker worden met een prachtig uitzicht. Bovendien heerlijk om te zwemmen, kanoën, varen in een sloepje of bijvoorbeeld vissen. Een vakantiehuis aan water is een ideale vakantie in eigen land! Wist je dat we ook vakantiehuis met sloep deals op een pagina verzamelen? Team luxevakantiehuisdeals.nl surft dagelijks tientallen websites af en plaatst alleen de beste vakantiehuis aan het water deals op deze pagina. Bekijk de mogelijkheden.

De voordelen van een vakantiehuis aan het water

Een vakantiehuis aan het water is een unieke ervaring. Tijdens een vakantie aan het water ben je de ”kapitein” aan boord van het huisje. Hier slaap je direct aan het water met een prachtig uitzicht. Bovendien ben je weg van de drukte en geniet je van de rust en natuur. Vakantiehuis aan het water is ideaal voor natuurliefhebbers. De zon maakt steeds meer uren in Nederland. Heerlijk afkoelen? Neem een duikje, of huur een sloepje en ga op vissenjacht als daar toestemming voor is.

Vakantiehuis aan het water Friesland

Op zoek naar een vakantiehuis aan het water in Friesland? De Friese wateren maken je gelukkig! Verblijf direct aan het water met een prachtig uitzicht. Huur een sloepje in Friesland. En geniet van een ultiem vrijheid gevoel. In Nederland maakt de zon steeds meer uren, een huisje aan het water is nooit zo populaire geweest! Friesland is ideaal voor vakantiegangers die op zoek zijn naar natuur en rust. Bekijk de mogelijkheden.

De laatste vakantiehuis aan het water deals in Friesland

Populaire vakantiehuizen aan het water @Friesland
Watervilla’s @Friesland

Paradijs voor natuur– en watersportliefhebbers! Dit vakantiepark beschikt over prachtige, ruime waterwoningen die allemaal hun eigen aanlegsteiger hebben. Vanuit de boot stap je zo jouw veranda op, waar je wegzakt in de zachte kussens van comfortabele loungebanken. Heerlijk gaan vissen? Vergeet je hengel niet! Hier zijn vismogelijkheden. Meer informatie? Klik hier.

Te boeken bij:

Waterpark Langelille @Friesland

Kom tot rust tussen natuur en water! Op de grens van Friesland en Overijssel ligt het kleinschalige en ruim opgezette Waterpark Langelille. Hier verblijf je met uitzicht op het water, een jachthaven, de rivier de Tjonger en de vele meren in de buurt; het water is hier nooit ver weg. Maak een heerlijke wandeling of fietstocht midden in de natuur. Meer informatie? Klik hier.

Te boeken bij

Vakantiehuis met sloep

Het is zeker mogelijk om een vakantiehuis te huren aan het water met sloep, of uiteraard een water villa met sloep. Nederland heeft prachtige wateren. Een weekend of midweek huren? Speciaal voor jullie surfen wij dagelijks tientallen webites af en plaatsen alleen de beste huisjes met sloep deals op deze pagina. Bekijk de mogelijkheden.

De laatste vakantiehuis met sloep deals

Populaire vakantiehuizen met sloep
Vakantiepark Giethoorn met sloep!

Op zoek naar een vakantiehuis aan het water met sloep? Het bijzondere dorpje Giethoorn in hartje Overijssel wordt ook wel het Venetië genoemd van het Noorden. In dit plaatsje vind je vrijwel alleen maar waterwegen; de ideale plek voor waterliefhebbers dus! Vanaf 2 april t/m 31 oktober heb je tijdens je verblijf beschikking over een eigen elektrische sloep. Meer informatie? Klik hier.

Te boeken bij:

Vakantiehuis aan viswater

Voor visliefhebbers surfen wij dagelijks tientallen websites af en plaatsen alleen de beste vakantiehuizen aan viswater op onze website. In Nederland zijn er vele vakantiehuizen aan viswater. Heerlijk genieten van de rust, natuur en prachtig uitzicht? Bekijk de mogelijkheden.

Vakantiehuis aan viswater @Giethoorn

Deze 6-persoons vakantiehuis ligt aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger met zwembadtrapje. Hier kun je zwemmen in het water voor je woning! De woonkamer met open keuken beschikt over een grote raampartij waardoor je bijna rondom uitzicht hebt over het waterlandschap. Op het park mag gevist worden, dit tegen een kleine vergoeding. Je kunt vanaf je eigen aanlegsteiger je hengel uitgooien en vissen! Meer informatie? Klik hier.

Te boeken bij:

Vakantiehuis met aanlegsteiger

Een vakantiehuis aan het water huren met een aanlegsteiger? Heb je ruimte nodig om je eigen boot te parkeren of een sloep, zeiljacht of motorkruiser? Speciaal voor jullie surfen wij dagelijks tientallen websites af en plaatsen alleen de beste verblijf met aanlegsteiger op deze pagina. Bekijk de mogelijkheden.

Watervilla

Watervilla huren en genieten van een ultieme vakantie? Denk aan Friesland, Veluwemeer, IJSelmeer en veel meer! Verblijven met een eigen aanlegsteiger of bijvoorbeeld met een sloep? Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de beste watervilla deals op onze website luxevakantiehuisdeals.nl. Bekijk de mogelijkheden.

Populaire Watervilla’s
Waterpark Belterwiede @Overijssel

Paradijs voor waterliefhebbers! Hier verblijf je in een watervilla voor 4, 6 tot max. 10 personen. Het park is gezellig en de omgeving prachtig. Vanaf je eigen terras kijk je naar de boot die je zelf hebt meegenomen of hebt gehuurd in de buurt. Straks een stukje varen. Hengel niet vergeten! En wat te drinken voor onderweg natuurlijk, wat een vakantie als waterliefhebber! Meer informatie? Klik hier.

Te boeken bij:

Vakantiehuis aan het water boeken?

Vakantiehuis aan het water boeken in Nederland? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Er zijn vele mogelijkheden! Denk aan met sauna, jacuzzi, hottub aan het water. Dagelijks surfen wij tientallen websites af en plaatsen alleen de beste vakantiehuizen aan het water in Nederland op deze pagina. Daarnaast surfen wij ook naar specifieke vakantiehuizen aan het water. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Menu