Top 5 | Vakantiehuis 10 personen Texel

23 december 2021 | Blog

5. Vakantievilla 10 personen

Deze villa beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers en nog veel meer fijne voorzieningen! Zo is het ook nog voorzien van een gashaard, Tv, tuin met terras en tuinmeubilair, zithoeken en een sauna! Hier kun je lekker stoom afblazen en lekker genieten van de rust. Verder is de bijbehorende tuin ook lekker riant, hier kun je genieten van het weer en de buitenlucht. Tot slot is de omgeving van de accommodatie lekker rustig, je kan hier lekker wandelen of fietsen en zo je hoofd lekker leeg maken!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Villa Texel
4. Vakantiehuis 10 personen

Dit huis heeft een geweldige authentieke uitstraling en is super luxe. Het heeft vele fijne voorzieningen en kijkt uit op en prachtige omgeving. Zo beschikt het over 5 slaapkamers, 2 badkamers, luxe keuken, smart Tv, comfortabele woonkamer, tuin met fijn terras en nog zo veel meer! In de tuin kun je lekker genieten van het weer en het uitzicht. Verder kun je in de omgeving helemaal tot rust komen, ga lekker wandelen of fietsen en geniet van een heerlijke vakantie op Texel!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis Texel
3. Vakantiehuis 10 personen

Heb je behoefte aan een ruim huis met veel voorzieningen en een grote tuin? Dan is deze accommodatie iets voor jou. Het huis beschikt over 4 slaapkamers, 2 badkamers, fijne keuken, comfortabele woonkamer, muziekinstallatie en nog zo veel meer. Hier heb je aan voorzieningen geen gebrek en kun je heerlijk vertoeven tijdens je vakantie op Texel. Verder i ]=s de tuin lekker ruim, hier kun je genieten van het weer en de buitenlucht. Hierbij kun je leuke activiteiten uitvoeren op bijvoorbeeld het gras! Tot slot is de omgeving lekker rustig, zo kun je ultiem ontspannen en je hoofd leeg maken.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis Texel
2. Vakantiehuis 10 personen

Deze villa straalt luxe en status uit, verder heeft het een geweldige ligging, heerlijk grote tuin en fijne voorzieningen. het beschikt over 5 badkamers, 5 slaapkamers, kookeiland, zithoeken, flatscreen, gashaard en nog veel meer! De omgeving is lekker rustig, hier kan je helemaal ontspannen en je hoofd leeg maken tijdens een fijne wandeling of fietstocht. In de tuin kan je ook heerlijk vertoeven, hier kan je genieten van het fijne weer en de buitenlucht. Bekijk de mogelijkheden!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis Texel
1. Villa 10 personen

Dit vakantiehuis is lekker ruim en precies wat je zoekt. Het beschikt over 5 slaapkamers, 4 badkamers en 3 toiletten. Verder is het voorzien van Tv, stereo-installatie, sauna, meerdere koffieapparaten en zo veel meer! Je kan dus lekker stoom afblazen in de sauna en genieten van alle aanwezige faciliteiten. Verder staat het huis in een lekker rustige omgeving, zo kun je lekker uitrusten en ontspannen tijdens je verblijf op Texel.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis texel

Waarom een vakantiehuis Texel 10 personen boeken?

Een verblijf op Texel is ideaal voor alle gezelschappen. Dankzij de combinatie tussen rust en de activiteiten. De stranden van Texel staan bekend als breed en vooral heel schoon. Maak een lange strandwandeling want Texel heeft maar liefst 30 kilometer aan kustlengte. Bovendien zijn alle stranden goed bereikbaar met zowel de auto als met de fiets. Is het mogelijk om Zeehonden te spotten tijdens het verblijf op Texel? Dat is zeker mogelijk! Texel moet bovendien nog ontdekt worden als vakantiebestemming Nederlandse toeristen.

Bekijk hier de laatste vakantiehuis 10 personen aanbiedingen & Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu