Slapen op het strand in een strandhuisje met hond? Dat is een leuk idee! Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een overzicht gemaakt van de leukste strandhuisjes waar je huisdieren ook zijn toegestaan. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Bekijk de nieuwste (4) strandhuisje met hond tips

4 x Leukste strandhuisje met hond in Nederland

1. Strandhuisje Zeeland met hond @Roompot
Strandhuisje Zeeland
 • Ruim strandhuisje
 • Met 3 slaapkamers en 2 badkamers
 • 2 huisdieren toegestaan

Dit geweldige Beach House is in verhouding met andere strandhuisjes lekker ruim. Je kan hier met vrienden of familie fantastisch verblijven aan het strand met een geweldig uitzicht over de zee. Let wel op: hier geldt een maximum van 2 huisdieren. Geniet van je vakantie op deze speciale plek.

2. Beach Villa 4-6 in Noord-Holland
 • Luxe strandhuisje voor 4-6 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • Met 2 slaapkamers en 1 badkamer

Heerlijk overnachten op het strand in Nederland? Op een hoek van het ruime strand in Hoek van Holland vind je ultra-moderne strandvilla’s van vakantiepark Roompot Beach Villla’s Hoek van Holland. De Beach Villa is geschikt voor 4-6 personen.

3. Strandhuisje Zeeland @Molecaten
 • Strandhuisje voor 6 personen
 • Huisdieren toegestaan
 • Fenomenaal uitzicht

Tijdens je verblijf in het 6-persoons strandhuisje op vakantiepark Molecaten Park Hoogduin heb je een fenomenaal uitzicht de zee, het strand, de fantastische luchten en veel meer! Hier geniet je van een verblijf met je huisdieren. Goed om te weten: Het strandhuisje heeft een oppervlakte van 25 m² exclusief veranda.

4. Strandhuisje 6 personen in Zeeland
Strandhuisje met hond
 • Strandhuisje met prachtig uitzicht over de jachthaven
 • Met 3 slaapkamers en 1 badkamer
 • Rust en gezelligheid

Deze accommodatie kijkt prachtig uit over de jachthaven en ligt direct aan het strand. Geniet van het adembenemende uitzicht, de comfortabele inrichting en veel meer! Hier geniet je van een prachtig verblijf met vrienden of fmailie. Goed nieuws: je honden zijn hier van harte welkom. Let wel op: er is een maximum van 2 huisdieren bij deze accommodatie.

Uniek overnachten aan zee?

Ben je op zoek naar een strandhuisje met hond? Dat klinkt goed! Heerlijk overnachten op het strand in eigen land. Dat klinkt geweldig! Team Luxevakantiehuisdeals.nl publiceert regelmatig de leukste strandhuisje deals waar je huisdieren ook van harte welkom zijn op deze pagina van de welbekende aanbieders. Daarnaast is het ook gezond om te overnachten op het strand. Zo kom je helemaal tot rust, ontspan je optimaal. Bekijk de leukste aanbiedingen en de leukste strandhuisjes hierboven. Of bekijk de laatste luxe vakantiehuis met hond deals.

Huisje aan het strand met hond

Hopelijk is het gelukt met het vinden van een huisje aan het strand met hond. Een vakantie op het strand is daarnaast ook rustgevend en ultieme vakantie voor je huisdieren. Begin de dag met een strandwandeling. Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft de leukste strandhuisjes met hond op deze pagina verzameld. Wil je meer inspiratie opdoen voor je aanstaande vakantie met je hond(en)? Bekijk de mogelijkheden: