Top 5 | Luxe vakantiehuis Nederland met zwembad

20 december 2021 | Blog

5. Villa 9 personen met zwembad

Deze accommodatie heeft een luxe aanzicht en is super ruim. Ook is het super goed gefaciliteerd, zo heeft het 4 slaapkamers, meerdere badkamers, jacuzzi, meerdere zithoeken, eigen tuin en een privé zwembad! hier kan je een heerlijke duik nemen en genieten van het lekkere weer. Verder biedt te tuin veel ruimte om leuke spelletjes te doen met je vrienden of familie. In de omgeving zijn mooie wandel- en fiets routes om af te leggen. Zo kun je heerlijk genieten van de buitenlucht, de natuur en de omgeving! Meer informatie? Klik hier.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis met zwembad
4. Villa 8 personen met zwembad

Deze luxe villa heeft alles wat je wil en nog veel meer. Het heeft 5 slaapkamers, meerdere badkamers en leuke faciliteiten zoals een tafeltennistafel en een zwembad. Hier kun je een fijne duik nemen en genieten van het weer. Verder zijn er in de omgeving veel mooie wandelroutes en fietsroutes. Hier kun je genieten van de buitenlucht en de prachtige omgeving. Dus als je op zoek bent naar een goede combinatie van rust en plezier, bekijk dan de mogelijkheden!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis met zwembad
3. Villa 6 personen met zwembad

Deze accommodatie is super luxe, super comfortabel en heeft een prachtige ligging. het beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamers, eigen tuin met tuinmeubelen en een privé zwembad. Hier kun je heerlijk relaxen en een frisse duik nemen. Verder zit er een omheind kinderbadje naast het zwembad, hier kun je zorgeloos de kleintjes ook lekker plezier laten hebben! In de omgeving is ook genoeg te doen, zo is er een speelplaats in de buurt en prachtige natuur om doorheen te wandelen of fietsen en zo te genieten van het weer en de buitenlucht.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis met zwembad
2. Villa 4 personen met zwembad

Als je luxe en rust zoekt in een vakantie en hier ook graag een privé zwembad bij wil hebben is dit verblijf iets voor jou! De villa is geschikt voor 4 gasten, heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, wellness, een zwembad en nog zo veel meer. In het zwembad kun je een heerlijk frisse duik nemen, genieten van het weer en heerlijk tot rust komen! In de omgeving kun je lekker wandelen, fietsen en zo genieten van de rust, de natuur en de buitenlucht.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis met zwembad
1. Villa 4 personen met zwembad

Dit huis is super geschikt voor een relaxte vakantie met afwisseling tussen activiteiten doen en lekker  ontspannen. Het huis is geschikt voor 4 personen, het heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers, jacuzzi, sauna, zonnebank, privé zwembad en veel meer! In het zwembad kan je heerlijk relaxen en genieten van de rust. Verder stat het huis in een bosrijke omgeving, je kan dus heerlijk wandelen of fietsen in de omgeving en zo genieten van de natuur en lekker je hoofd leeg maken! Bekijk hier de mogelijkheden!

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

vakantiehuis met zwembad
Bekijk hier de laatste luxe vakantiehuis Nederland aanbiedingen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu