Luxe Vakantiehuis met sauna en jacuzzi

Heerlijk genieten van een luxe vakantiehuis met jacuzzi en een sauna in Nederland of België?? Genieten van een weekend, midweek of langer? En vooral tot rust komen? Luxevakantiehuisdeals.nl verzameld dagelijks de beste luxe vakantiehuizen met een jacuzzi en sauna op deze pagina. twee, vier, zes of meer dan twintig personen? Of heb je liever een privé zwembad? Puur genieten dankzij de beste deals van luxevakantiehuisdeals.nl.

Bekijk hier alle luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi deals

Top 10 populaire vakantiehuizen met sauna en jacuzzi

10. Huisje met jacuzzi en Finse sauna – Drenthe

Genieten van een wellness verblijf? Deze gloednieuwe 4-persoons Suitelodge is voorzien van jacuzzi in de tuin en een heerlijke 2-persoons Finse sauna. Gelegen op een unieke locatie midden in natuurgebied Drentsche Aa, een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe. Meer informatie? Bekijk bij Dutchen, klik hier.

9. Luxe bungalow aan het water met jacuzzi en sauna – Friesland

Deze vrijstaande bungalow ligt direct aan het water van Friesland en heeft een eigen aanlegsteiger. Hier verblijf je met max. 8 personen. Heerlijk relaxen met een jacuzzi en sauna tijdens een luxeuze verblijf in Friesland. Meer informatie? Klik hier.

8. Wellness villa – Limburg

Op zoek naar een ultieme luxe wellness villa? Verblijf in Limburg in deze villa met max. 4 personen. Wat kun je allemaal verwachten? Twee slaapkamers, een badkamer, jacuzzi, sauna en veel meer! Bekijk de mogelijkheden. Meer informatie? Klik dan hier.

7. Luxe vakantiehuis aan zee voor 6 personen @Noord-Holland

Verblijf dicht aan zee met jacuzzi en sauna met max. 6 personen! Heerlijk genieten van een eigen jacuzzi in de tuin, een riante Finse sauna en een knusse gashaard in de woonkamer. Na een dagje strandwandeling heerlijk genieten van een luxe wellness tijdens je vakantie in Nederland aan zee.

→ Bekijk bij Dutchen

Menu