Top 10 | Huisje met open haard

24 december 2021 | Blog

10. Vakantiehuisje met open haard 12 personen

Deze ruime vakantievilla biedt ruimte voor 12 personen, is goed gefaciliteerd en super knus ingericht. Verder beschikt het over 6 slaapkamers, 3 badkamers, zithoeken, Tv, internet, Auping boxsprings, open keuken en nog heel veel meer. Hierbij is er ook een open haard aanwezig, hierdoor kun je lekker opwarmen in de huiskamer en er genieten van een super fijne en warme sfeer. In de omgeving zijn fijne wandelroutes en fietsroutes, hier kun je je hoofd lekker leeg maken en zo genieten van een super luxe en fijne vakantie.

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Huisje met open haard
9. Vakantiehuisje met open haard 10 personen

Als je zoekt naar een fijn verblijf met open haard zit je hier goed! Deze ruime vakantiebungalow biedt ruimte voor 10 persoenen en beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamer, Tv, internet, bubbelbad, sauna, tuin, tuinmeubilair en nog heel veel meer. Het is dus een geweldig goed gefaciliteerd verblijf. Hierbij is het ook voorzien van een open haard, hier kan je heerlijk opwarmen in de avond en genieten van een warme sfeer! Verder zijn er in de omgeving en op het park prachte wandel- en fietsroutes, hier kan je lekker je hoofd leegmaken en genieten van de omgeving. Bekijk de mogelijkheden.

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Huisje met open haard
8. Vakantiehuisje met open haard 6 personen

Dit is een heel knusse, comfortabel ingerichte en goed gefaciliteerde bungalow. Het beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamer, Tv, internet, Dvd-speler, koffieapparaten en veel meer. Hierbij is er ook een prachtige open haard aanwezig, deze biedt een extra warme sfeer wanneer je in de avond een glaasje wijn drinkt bijvoorbeeld. Verder zijn er honden toegestaan in de bungalow, deze kan zich lekker uitleven in de beboste omgeving en heeft aan voorzieningen geen gebrek. Zo zijn er spullen voor de hond aanwezig. Bekijk de mogelijkheden.

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Huisje met open haard
7. Vakantiehuisje met open haard 4 personen

Het huisje heeft super fijne voorzieningen, een knusse inrichting en een heerlijke omgeving! Het beschikt over 2 slaapkamers, 2 badkamers, internet, kookfaciliteiten, was faciliteiten, koffieapparaten, zithoeken, eigen tuin en veel meer! Hiernaast is er ook een sfeerhaard aanwezig, deze biedt een gezellige en warme sfeer tijdens je verblijf in de accommodatie! In de omgeving zijn fijne wandel- en fietsroutes te vinden, hier kan je fijn je hoofd leegmaken en heerlijk ontspannen.

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Huis met open haard
6. Vakantiehuisje met open haard 4 personen

Deze accommodatie heeft alles wat je wil en nog veel meer. Het ligt en een prachtige omgeving, is super knus ingericht en bovendien ook nog goed gefaciliteerd! Het huisje beschikt over 2 slaapkamers, badkamer, sauna, wellnessruimte, jacuzzi, quookerkraan, kook- en was faciliteiten, internet en nog heel veel meer. Hierbij is er ook een open haard aanwezig, deze geeft het huis een heerlijke warme sfeer. Bekijk de mogelijkheden!

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Huis met open haard
5. Vakantiehuisje met open haard 6 personen

Dit huis oogt en is super luxe, heerlijk knus en heel comfortabel. Het is van alle gemakken voorzien en heeft een super fijne ligging. het ligt namelijk in een natuurlijke omgeving vol bebossing en wandel- en fietsroutes. Bovendien is het huisje goed gefaciliteerd, zo beschikt het over 3 slaapkamers, meerdere badkamers, snel internet, sauna, kook- en was faciliteiten, zithoeken en veel meer. Hierbij beschikt de accommodatie over een prachtige open haard, hier kan je lekker opwarmen en genieten van de sfeer!

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

huis met open haard
4. Vakantiehuisje met open haard 6 personen

Een super fijn verblijf staat op een erf in Lage Vuursche, wat ligt in Utrecht. Het is omringd door een fijne omgeving vol met bebossing, natuur en heerlijke wandel- en fietsroutes. Het huisje is mooi en knus ingericht, het is voorzien van meerdere slaapkamers en badkamers, grote tuin met terras, tuinmeubilair, kook- en was faciliteiten en zoveel meer. Hierbij is er ook een open haard aanwezig, hier kun je lekker bij opwarmen en genieten van de warme sfeer! Zo beleef je je vakantie nog net wat fijner!

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Luxe huisje met sauna en jacuzzi 24 dec 21
3. Vakantiehuisje met open haard 8 personen

In Ouddorp, Zuid-Holland ligt dit knusse natuurhuisje met een fijne ligging. Het ligt in een natuurrijke omgeving en is slechts 300 meter verwijderd van het strand in Ouddorp. De inrichting en het interieur zijn super comfortabel en het biedt een super warme sfeer. Het huisje is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers, moderne keuken en nog zoveel meer. Hierbij beschikt het huis ook over een open haard, hier kan je lekker opwarmen en bovendien genieten van de fijne sfeer die de open haar met zich meebrengt. Bekijk de mogelijkheden!

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Huis met open haard
2. Vakantiehuisje met open haard 6 personen

In Afferden in Limburg ligt dit vakantiehuis. Dit is een lekker rustige omgeving met mooie natuur en leuke wandel- en fietsroutes! Het huisje beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer, grote tuin, parking, sauna, trampoline en nog zoveel meer! Verder zijn er vele activiteiten te doen in- en rondom het huis en is er zelfs een open haard. Hier kun je lekker bij opwarmen en genieten van de warme sfeer. Zo maak je je vakantie onvergetelijk. Bekijk de mogelijkheden!

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Huisje met open haard
1. Vakantiehuisje met open haard 5 personen

Deze bungalow heeft superfijne faciliteiten en is heel knus ingericht! Het beschikt over 3 slaapkamers, 1 badkamer, gratis Wi-Fi, gemeubileerd terras, kookfaciliteiten en nog veel meer! Verder beschikt het huisje over een huiskamer met een open haard! Hier kun je heerlijk opwarmen, genieten het geluid van het vuur en genieten van de fijne sfeer die de open haard met zich meebrengt! Zo breng je in alle rust en alle warmte je welverdiende vakantie door.

(Bekijk de foto’s hieronder of hiernaast)

Huisje met open haard

Knetterend geluid van vuur tijdens je verblijf..

Wil je graag genieten van een warme sfeer en het fijne geluid van knetterend vuur tijdens je vakantie? Dat kan! Team luxevakantiehuisdeals.nl heeft voor jou de beste vakantiehuizen met open haard uitgezocht en deze in een overzichtelijke lijst gezet! Maak er leuke avonden van met een drankje voor de open haard, warm lekker op en geniet van de warme sfeer! We hebben accommodaties gevonden voor alle soorten gezelschappen en voor alle groottes van groepen.

Bekijk hier de laatste huisje met open haard deals & blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu