5 x leukste huisje aan het water Friesland

05 januari 2021 | BLog

5. Watervilla – 6 personen

Wil je een weekendje gezellig aan het water genieten? Waar je een eigen aanlegsteiger en een overdekte veranda met loungeset hebt? Dan is deze vrijstaande villa op het Waterpak Terkaple een aangename bestemming. Dankzij de moderne inrichting, 3 slaapkamers en 2 badkamers over de 2 verdiepingen kun je van een comfortabele verblijf genieten. Ideaal om samen met je kinderen of je vriendengroep te komen. Bovendien beschikt de open keuken over de nodige faciliteiten, o.a. vaatwasser, koffieapparaat, magnetron. Geschikt voor maximaal 6 personen.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis aan water villa Friesland
4. Waterbungalow – 4 personen

Opzoek naar een vakantiehuis aan het water Friesland? Met deze vrijstaande waterbungalow, op Waterpark Langelille, heb je een prachtige uitzicht op het water waar vele meren in de buurt lopen. Met 2 slaapkamers, 1 badkamer en haar open keuken is deze vakantiehuis geschikt voor 4 personen. Geen zorgen, de keuken beschikt over alle nodige faciliteiten. Ook heb je op je eigen tuin een terras waar je lekker kunt ontspannen.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis bungalow aan water Friesland
3. Landal Waterpark Terherne – Vrijstaande waterwoningen

Een dagje zeilen of rondvaren met de sloep langs de vele overs. Of een middag gaan vissen. Waar je ook in een luxueuze en comfortabele waterwoning kan verblijven. Op Landal Waterpark Terherne, gelegen in het hart van de Friese meren, is al deze mogelijk. De vrijstaande vakantiehuizen met uitzicht op het water, ruim en luxe ingericht, zijn geschikt voor maximaal 10 personen. Verhuur op het park een boot en ontdek zowel de meren als de rustgevende omgeving.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis aan water Friesland
2. Zilvermeeuw Wellness Plus – 6 personen

Wil je in een huisje aan het water Friesland van je weekendje genieten? Waar je met een traditionele sauna en een bubbelbad in de tuin kunt ontspannen? Dan is deze vrijstaande bungalow, direct aan het water en met een eigen aanlegsteiger, je place to be! Deze luxe vakantiehuis, met een moderne inrichting en een goed uitgeruste keuken, is zeker niet te missen. Met 3 slaapkamers en 1 badkamer is deze geschikt voor 6 personen.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis bungalow Friesland
1. Wellness Wetter Plus – 6 personen

Wil je met je eigen boot van je vakantie genieten? Of een kano, sloep, zeilboot of een surfplank huren om de omliggende Friese meren te ontdekken? Waar je ook van comfort en luxe wilt genieten? Verblijf dan in deze vrijstaande bungalow op Vakantiepark It Wild. Deze huisje ligt direct aan het water en heeft een eigen aanlegsteiger. Bovendien is de jachthaven niet ver gelegen. Kom hier volledig tot rust met je eigen traditionele sauna of met de bubbelbad in de tuin. Of geniet op je gemeubileerde terras van de zonnige dagen. Geschikt voor maximaal 6 personen.

(Bekijk de foto’s hiernaast of hieronder)

Vakantiehuis aan water Friesland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Menu