4x Groepsaccommodatie Veluwe 20 personen + vakantiepark tips

Groepsaccommodatie-Veluwe-20-personen

Op zoek naar een groepsaccommodatie Veluwe 20 personen? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Wij hebben een overzicht gemaakt van de leukste vakantiehuizen voor 20 personen op de Veluwe. Of je nu op zoek bent naar een groepsaccommodatie met sauna, jacuzzi, hond, zwembad en veel meer. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Groepsaccommodatie Veluwe 20 personen tips

#1. Luxe vrijstaande vakantiehuis met omheinde tuin!

Groepsaccommodatie Veluwe 20 personen
Grote vakantiehuis Veluwe met sauna
 • Luxe groepsaccommodatie met tafeltennis en tafelvoetbal
 • Met een eigen sauna
 • 7 slaapkamers

Deze vrijstaande groepsaccommodatie biedt ruimte aan 20 personen en beschikt over een oppervlakte van maar liefst 370 vierkante meter. Ideaal voor een verblijf met vrienden of familie. De accommodatie beschikt ook over een extra bijgebouw die dient als recreatieruimte met tafelvoetbal en tafeltennis. Buiten tref je een ruime en gedeeltelijke omheinde tuin met terras, terrasmeubilair én een heerlijke privé sauna. Goed om te weten: max. 2 huisdieren toegestaan.


#2. Familiehuis Veluwe voor 20 personen met jacuzzi

Groepsaccommodatie-Veluwe-20-personen
 • Luxe groepsaccommodatie met jacuzzi
 • Voor 20 personen
 • Aan het bos

Dit is het meest energie neutrale vakantiehuis/groepsaccommodatie op de Veluwe! Zo loop je direct het bops in en geniet je van de natuur op de Veluwe. Deze groepsaccommodatie beschikt over 8 slaapkamers en heeft fantastische en luxe faciliteiten. Zo geniet je tijdens het verblijf van een eigen jacuzzi.. goals!


#3. Ruime groepsboerderij voor 20 personen met twee verdiepingen

Vakantiehuis Veluwe 20 personen met tuintje
 • Groepsaccommodatie 20-persoons
 • Met 6 slaapkamers
 • Veel privacy

Deze groepsaccommodatie op de Veluwe is geschikt voor groepen tot 20 personen. Wat kun je verwachten? Deze vrijstsaande groepsaccommodatie biedt met twee verdiepingen genoeg ruimte aan het hele gezelschap. Zo is er in totaal maar liefst zes slaapkamers, twee bedsteden en drie badkamers. Zoek je een vakantiehuis Veluwe 20 personen met hond? Dan zit je hier helmaal goed! Want je huisdieren zijn hier van harte welkom. Op het park De Boshoek zijn er verschillende faciliteiten. Bekijk de mogelijkheden.


#4. Grote vakantiehuis met 11 slaapkamers – Vakantiepark

 • Grote stijlvolle villa
 • Met 11 slaapkamers
 • Veel privacy

Deze luxe groepsvilla is ideaal voor een groepsvakantie op de Veluwe met vrienden of familie. Zo is de moderne vakantievilla geschikt voor minimaal 20 personen en maximaal 24 personen. In totaal zijn er 11 slaapkamers en 4 badkamers en er is genoeg ruimte voor iedereen. Ideaal voor wie op zoek is naar een verblijf met veel privacy. Tevens is er ook een ruime afgesloten tuin waar je kunt genieten van de natuur op de Veluwe. Hier zijn daarnaast max. 4 huisdieren toegestaan.

Bekijk de laatste vakantiehuis 20 personen deals

Lees meer groepsaccommodatie 20 personen tips

Vergelijkbare berichten