Groepsaccommodatie Drethe 20 personen tips

Op zoek naar een groepsaccommodatie Drenthe 20 personen? Dat klinkt gezellig! Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Geen probleem! Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft de leukste vakantiehuizen vanaf 20 personen op deze pagina verzameld. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Groepsaccommodatie Drenthe 20 personen


#1. Luxe en vrijstaand 20-persoons vakantiehuis

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met twee sauna’s
  • 12 slaapkamers en 6 badkamers

In de Drentse bossen ligt deze luxe groepsaccommodatie voor 20 personen op vakantiepark Aelderholt. Het park beschikt over verschillende en luxe faciliteiten waar je tijdens het verblijf van kunt gebruik maken. Denk aan een overdekt zwembad, supersnelle glijbaan van wel 60 meter hoog en veel meer! Deze groepsaccommodatie is geschikt voor 20 tot en me 24 personen en is ideaal voor een verblijf met vrienden of familie.

Lees ook: Vakantiehuis 20 personen

2. Vrijstaand en extra toegankelijk

  • Vrijstaand vakantiehuis
  • Met 12 slaapkamers en 12 badkamers
  • Geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking

Dit vakantiehuis is extra toegankelijk en geschikt voor gasten met een lichamelijke beperking. Daarnaast heeft deze groepsaccommodatie 12 slaapkamers met 12 badkamers. Lekker ruim en prima voor wie op zoek is naar privacy. En ligt deze groepsaccommodatie op vakantiepark Orveltermarke. Zo heeft ligt het park in de Drentse weide. Maak gebruik van de overdekt zwembad of natuurbad met ligweide.

Lees ook: Groepsaccommodatie Drenthe tips

Meer Vakantiehuis Drethe 20 personen tips


Zo, dit waren de leukste vakantiehuizen voor 20 personen in Drenthe. Maar dit is lang niet alles! In de loop van tijd gaan we meer vakantiehuizen en of groepsaccommodaties toevoegen op deze pagina. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Denk aan een groepsaccommodatie met sauna, jacuzzi of misschien wel een zwembad.

Lees ook de volgende tips

No posts

Vergelijkbare berichten