Weekendje weg Ardennen 2 personen Ardennen weekendje met 35% korting!

Weekendje weg Ardennen

Zoek je een last minute weekendje weg Ardennen? Dat is gaaf! Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden. Verblijf in de maan juni of juli van vrijdag tot en met maandag nu met 35% korting! Bekijk deze deal hieronder voor meer informatie.

Weekendje Ardennen voor 2 personen met 35% korting!

Romantisch overnachten of een weekendje weg met je partner naar Ardennen? Dat zijn pas Goals. Verblijf in de vakwerkhuisjes op Landal Village les Gottales. Hier geniet je van een verblijf dicht bij de rivier waar je ook vele aciliviteiten hebt. Zo is het mogelijkheden! Denk aan kanotochtjes en in de prachtige bossen maak je paardrijtocht of spring je op de mountainbike.. De watervallen in Coo en Durbey zijn ook zeer zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens je weekendje Ardennen.

De 2-persoons bungalow beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer.

  • In de Ardennen
  • Rustig park
  • 2-persoons bungalow
Boekingsvoorbeeld

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. De toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

Tags: Luxe vakantiehuis, Vakantiehuis Ardennen