TIP: Last minute Luxe villa voor 10 personen met sauna en zwembad @Topparken

Wauw! Overnachten met vrienden of familie tot 10 personen in een luxe villa met sauna en zwembad? Team luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden. Verblijf van 27 mei tot 30 mei voor een super weekend. Lees hieronder voor meer informatie!

last minute: Luxe villa met sauna en zwembad voor 10 personen

Deze luxe vrijstaande villa is de ideale vakantie voor een familie uitje met elkaar. Er is een park in de buurt waar je leuke activiteiten kunt doen zoals zwemmen, bowlen poulen en nog veel meer leuke dingen. Ook beschik je van een prachtige villa beschikt is van allerlei faciliteiten zoals: sauna, zwembad, sunshower, terras en nog veel meer om er een verblijf van te maken om nooit meer te vergeten met elkaar.

Boekingsvoorbeeld

De kosten van eindschoonmaak, bedlinnen en reserveringskosten worden bij de totale kosten berekend en hoef je niet apart te betalen. De kosten van de milieuheffing kosten €9,00.- en toeristenbelasting €1,36 p.p.p.n moet je wel exclusief betalen.

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis Nederland, Luxe vakantiehuis met sauna, Luxe vakantiehuis 10 personen, Vakantiehuis 10 personen Veluwe