Spotgoedkoop! Bungalow inclusief een sauna met 41% korting! @Landal

spotgoedkoop-met-sauna

Wow! Spotgoedkoop overnachten in Nederland met 2 tot max. 4 personen? Dat is een leuk idee! Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden. Verblijf van maandag 23 mei 2022 tot en met woensdag 25 mei 2022 met 41% korting op vakantiepark Landal Natuurdorp Suyderoogh.

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. We berekenen de toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

Bungalow met sauna voor max. 4 personen @Landal Natuurdorp Suyderoogh

Verblijf in een vrijstaand accommodatie midden in Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen met een eigen sauna! Dat noemen ze ook wel #Vakantiegoals. Een heerlijk verblijf en voor liefhebbers voor zeilers, surfers of voor de vogelliefhebbers genieten hier met een verrekijker en gaan op avontuur. Hier is er zoveel te doen dankzij een prachtige omgeving. Daarnaast heeft het vakantiepark zelf vele faciliteiten waaronder een overdekte zwembad, sportvelden en zelfs een minigolf. Vanaf je terras geniet je hier ook van een bijzonder sterrenhemel. Wist je dat het Lauwersmeergebied als tweede plek in Nederland het Dark Sky certificaat heeft mogen ontvangen? Bekijk voor meer informatie deze deal.

Bekijk de laatste vakantiehuis 4 personen deals

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis 2 personen, Vakantiehuis 4 personen, Luxe vakantiehuis Nederland