Luxe vakantiewoning Limburg met sauna slechts €221,- per nacht!

Luxe vakantiewoning Limburg

Zoek je een luxe vakantiewoning met sauna in Limburg voor 2 personen? Dan heeft team Luxevakantiehuisdeals.nl de deal voor je gevonden! Verblijf 1 nacht in de maand juli voor vanaf €221,-. Lees hieronder voor meer.

Luxe vakantiewoning Limburg voor 2 personen met sauna @Limburg

Kom heerlijk genieten samen in de prachtige omgeving van Limburg. Wat kun je hier allemaal verwachten? Het ligt op de camping Mooi Bemelen waar je je geen moment hoeft te vervelen. Het vakantiehuis beschikt over 2 slaapkamers, 1 prachtige badkamers en is circa 65 vierkante meter groot. Ook zijn er genoeg faciliteiten om er een toptijd van te maken zoals: ruime terras, sauna, doorkijk gashaard en nog veel meer top faciliteiten om er even een heerlijke tijd van te maken met elkaar.

Luxe vakantiepark Limburg

Bij Green Resorts Mooi Bemelen kun je zelf je tijd altijd goed invullen. Je kunt fietsen huren en mooie wandel/fietstocht maken door de bergen van Zuid-Limburg. Ook hoeven de kinderen de geen moment te vervelen want er zijn leuke speeltuinen waar de kinderen zich goed kunnen vermaken. Stel er is een probleem of je hebt een vraag kun je altijd bij de receptie terecht die je goed op weg kunnen helpen. Er zijn ook leuke en gezellige terrasjes waar je samen met elkaar kunt borrelen om er een vakantie van te maken om nooit meer te vergeten.

  • Geen onverwachte kosten
  • Zuid-Limburgse heide
  • Luxe en comfort
Boekingsvoorbeeld
Luxe vakantiepark Limburg

De getoonde prijs is inclusief huur, administratiekosten, schoonmaakkosten en milieuheffing en hoef je niet apart te betalen. De prijzen die exclusief zijn toeristenbelasting en bedlinnen de kosten daarvan hangen af met hoeveel personen je bent en de uiteindelijke prijs zie je dan terug in de winkelmand.

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis 2 personen ,Last minute Nederland, Luxe vakantiehuis Drenthe, Last minute Drenthe, huisje met hottub