Spotgoedkoop: Luxe vrijstsaande vakantiehuis Friesland met sauna!

luxe vakantiehuis Friesland

Wow! Spotgoedkoop vrijstaande vakantiehuis Friesland boeken? Dat is een goed idee! Team VakantieGoals heeft een super deal gevonden! Verblijf in de maand mei bij aankomst 23 mei 2022 tot en met woensdag 25 mei 2022 v.a. €149,-. Lees hieronder meer.

Luxe vakantiehuis Friesland aan het water

Even echt ontspannen in een luxe vrijstaande vakantiehuis Friesland met sauna? Dat is een goed idee! Verblijf direct aan het water. Het park ligt in het Friese Anjum en naast het Nationaal Park Lauwersmeer. Hier wordt je omringd door een waterrijk landschap met in het noorden de Waddenzee en in het binnenland de vele meren. Friesland is een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Zo kun je je onderdompelen in vele activiteiten waaronder roeien, zeilen en surfen. Deze luxe vakantiehuis Friesland met sauna is geschikt voor 4 personen.

Boekingsvoorbeeld

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. We berekenen de toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis Friesland, Luxe vakantiehuis Nederland, Luxe vakantiehuis 2 personen, Vakantiehuis met aanlegsteiger, Vakantiehuis aan het water, Last minute Nederland