Luxe vakantiehuis aan de duinen voor 4 personen 3 dagen met 34% korting @Landal

luxe vakantiehuis schoorl met sauna

Overnachten in een luxe vakantiehuis aan zee? Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf 3 dagen van 23 mei 2022 tot en met 25 mei 2022 met 34% korting met max. 4 personen.

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. We berekenen de toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

Luxe vakantiehuis aan zee Schoorl

Genieten van rust en natuur? Dat is mogelijk op vakantiepark Landal Berger Duinen. Verborgen in het bijzondere natuurgebied van de Schoorlse Duinen ligt dit gloednieuwe vakantiepark van Landal. Verblijf in de 4-persoons luxe vakantiehuis in de maand mei van 23 mei tot en met 25 mei 2022 en ontvang 34% korting! Wat kun je allemaal verwachten? Deze luxe vakantiehuis beschikt over 2 slaapkamers, 1 badkamer, sauna, sunshower, woonkamer met houtkachel, en is er een privé sauna voor 1 persoon. Wil je meer informatie? Bekijk dan deze deal.

Boekingsvoorbeeld

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis aan zee, Luxe vakantiehuis Nederland