Last minute: Luxe vakantiehuis voor 10 personen Zeeland met sauna 4 nachten met korting!

Op zoek naar een last minute vakantiehuisje in Zeeland met sauna? Klik dan niet verder. Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden. Verblijf 4 nachten voor €709,- op je verblijf.

Luxe vakantiehuis voor 12 personen aan zee

Deze luxe vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor 12 personen. Dit vakantiehuis ideaal voor vrienden/familie die willen genieten van mooi weer en strand. Wat kun je hier verwachten tijdens je verblijf? Het vakantiehuis beschikt over 5 slaapkamers, 1 badkamer en is circa 125 vierkante meter groot. Het vakantie beschikt over genoeg faciliteiten zoals: sauna, terras, tuin, luxe meubels en nog veel meer faciliteiten om er een toptijd van te maken met elkaar. Huisdieren zijn niet toegestaan tijdens je verblijf.

Vakantiepark Duimhof ’t Haamstede ligt aan het prachtige strand van Zeeland. Het beschikt over mooie en ruime accommodaties waar je in kunt verblijven. Je kunt wandelingen maken, sport, heerlijk uiteten alles wat een top vakantie nodig heeft. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin aanwezig waar jij heerlijk kunt ontspannen aan het strand. Er is altijd wel iets te beleven hier bij het vakantiepark.

Boekingsvoorbeeld

De totale kosten zijn €709. De totale kosten zijn inclusief €30 aan reserveringskosten. De kosten van de bedlinnen en toeristenbelasting worden bepaald op hoeveel personen je bent.

Tags: Luxe vakantiehuis, Vakantiehuis 12 personen, Luxe vakantiehuis Nederland, Luxe vakantiehuis aan, Luxe vakantiehuis Zeeland, Last minute Zeeland