Luxe lodge voor 6 personen aan het strand 3 nachten v.a. €509,- @EuroParcs

Opzoek naar een luxe lodge voor 6 personen aan het strand? Dan is dit een goed idee. Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden. Verblijf 3 nachten in de maand juni v.a €509,- in Zuid-Holland.

Lodge aan het strand voor 2 personen

Kom hier ontspannen aan het prachtige strand bij Noordwijk aan zee. Dit vakantiehuis is beschikt over 6 personen, 2 slaapkamers, 1 badkamer en is een vrijstaand vakantiehuis. Het vakantiehuis beschikt ook over veel luxe faciliteiten om er een toptijd van te maken zoals: terras, tuin, prachtig uitzicht op het strand en nog veel meer om er een topvakantie met elkaar van te maken. Tijdens het verblijf zijn helaas geen huisdieren toegestaan. Desondanks kun je met vrienden/familie een fantastische tijd van maken om nooit meer te vergeten met elkaar.

Over het vakantiepark

Het vakantiepark ligt aan het strand wat een prachtige locatie is bij de Noordwijk aan zee. Bij het vakantiehuis zit een prachtig terras aan het huis waar je met kunt genieten van het prachtige weer. Het centrum ligt van een loopafstand van het vakantiehuis waar je de stad beter kunt leren kennen. Je kunt ook in de buurt golfen, heerlijk uiteten aan het strand en nog veel meer om er een fantastische tijd van te maken.

Boekingsvoorbeeld

De kosten van de reserveringskosten, eindschoonmaak worden bij de totale bedrag berekend en hoef je niet apart te betalen. De exclusieve kosten zijn bedlinnen/ opgemaakte bedlinnen €14.25 p.p en toeristenbelasting kosten €2,42 p.p.p.n.

Tags: Luxe vakantiehuis, Vakantiehuis 6 personen, Luxe vakantiehuis Nederland, Luxe vakantiehuis aan zee