Luxe groepsaccommodatie 24-persoons in Ouddorp 3 dagen met 12 slaapkamers en 6 badkamers 26% korting! @Landal

luxe groepsaccommodatie aan zee

Ben je op zoek naar een luxe groepsaccommodatie aan zee tot 24 personen? Dat is een leuk idee! Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf 3 dagen in de maand mei met 26% korting. Lees hieronder voor meer informatie.

Luxe vakantiehuis aan zee voor 24 personen @Landal Greenparks

De vakantie doorbrengen aan zee met familie of vrienden? Dat is een goed idee! Nederland moet nog ontdekt worden en heeft prachtige kustlengte van circa 500 kilometer lang! Op loopafstand van de prachtige kustlijn van Goeree-Overflakkee ligt Landal Strand Resort Ouddorp Duin. Hier geniet je van een verblijf in een uniek locatie aan een duinlandschap waar je helemaal tot rust komt. Daarnaast heeft het park vele faciliteiten. Hier vervelen is echt een luxe! Zo geniet je van het zwembad, indoorspeelparadijs en er is zelfs een restaurant aanwezig waar je heerlijk kunt dineren. De groepsaccommodatie van circa 320 vierkante meter is vrijstaand en beschikt over 12 slaapkamers en 6 badkamers. Bekijk deze luxe groepsaccommodatie aan zee.

Boekingsvoorbeeld

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. We berekenen de toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis Nederland, Luxe vakantiehuis met hond, Luxe vakantiehuis aan zee