Luxe bungalow met sauna en jacuzzi voor 6 personen 3 dagen v.a. €281,- VOL=VOL @Friesland

Zoek je een last minute luxe bungalow met sauna en jacuzzi? Dat is een goed idee! Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf in de maand mei 2022 3 dagen v.a. €281,- met 6 personen.

Luxe bungalow met sauna en jacuzzi voor 6 personen @Friesland

Deze vrijstsaande bungalow is geschik voor maximaal 6 personen en gelegen op vakantiepark Waterpark Zwartkruis. De bungalow ligt direct aan het water en heeft ook een eigen aanlegsteiger. De accommodatie heeft verdiepingen. Ben je op zoek naar een huisje met sauna en jacuzzi? Dan is dit vakantiehuis the place to be! In de tuin van de accommodatie is er een jacuzzi en in de bungalow zelf is er ook nog eens een sauna. Zo geniet je van een paar dagen weg met vrienden of familie aan het water in Friesland.

Boekingsvoorbeeld

Bovenstaande prijs geldt per vakantieverblijf en is inclusief reserveringskosten en eindschoonmaak. Verplicht bijkomende kosten: toeristenbelasting à €1,50 p.p.p.n. en bedlinnen à €9,75 per persoon.

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis Friesland, Luxe vakantiehuis Nederland, Vakantiehuis 6 personen, Vakantiehuis met aanlegsteiger, Vakantiehuis aan het water, Luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi