Luxe bungalow met sauna en jacuzzi in drenthe 3 dagen met 42% korting! @Landal

luxe bungalow met sauna en jacuzzi

Zoek je een luxe bungalow met sauna en jacuzzi voor max. 6 personen? Dan heeft team VakantieGoals de deal voor je gevonden! Verblijf 3 dagen van maandag 23 mei 2022 tot en met woensdag 25 mei 2022 v.a. €179,-. Lees hieronder voor meer informatie.

Luxe bungalow met sauna en jacuzzi @Drenthe

Kom heerlijk tot rust in de weidse natuur van Drenthe op vakantiepark Landal Orveltermarke. Een unieke locatie in Noord-Nederland voor de rust, avontuur en historie liefhebber. Op het park is er daarnaast alles te beleven voor jong en oud. Verblijf in de 6-persoons bungalow met sauna en jacuzzi. Wat kun je nog meer verwachten? De bungalow van circa 120 vierkante meter beschikt over 3 slaapkamers en 2 badkamers.

  • In het Drentse Weide
  • Divers aanbod bungalows
  • Zwembad, restaurant..
Boekingsvoorbeeld

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. We berekenen de toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

Tags: Luxe vakantiehuis, Vakantiehuis 6 personen, Luxe vakantiehuis Nederland, Last minute Nederland, Luxe vakantiehuis met sauna en jacuzzi, Last minute Nederland, Luxe vakantiehuis Drenthe, Last minute Drenthe