Luxe bungalow voor 12 personen Veluwe met sauna 3 nachten met 45% korting! @Landal

Zoek je een luxe bungalow met sauna op de Veluwe voor 12 personen? Dat is een goed idee! Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf 3 nachten in de maand van juni voor 45% korting op je verblijf.

Bungalow met sauna op de Veluwe voor 12 personen

Kom heerlijk tot rust in de Veluwe met vrienden en familie in het prachtige natuurlandschap bij de Veluwe. Het vakantiehuis is vrijstaand en beschikt over 6 slaapkamers, 2 badkamers en is circa 160 vierkante meter groot. Het vakantiehuis beschikt ook over luxe faciliteiten zoals: sauna, houtkachel, terras, ligstoelen en nog veel meer om heerlijk te ontspannen na de prachtige wandeling in de Veluwe. Dit is de ideale vakantie om de Veluwe te bezoeken en te wandelen en te genieten van het prachtige natuurlandschap waar je je in bevindt.

Boekingsvoorbeeld

Deze kosten van de bedden opmaken eindschoonmaak hoef je niet voor betalen en worden bij het totale bedrag berekend. De exclusieve kosten zijn toeristenbelasting die kosten € 0,91,- en bedlinnen die kosten € 8,95.

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis Veluwe, Last minute Veluwe, Vakantiehuis 12 personen, Last minute Nederland, Luxe vakantiehuis Nederland, Luxe vakantiehuis met sauna, Vakantiehuis Veluwe 12 personen