Last minute Veluwe: 4-persoons luxe bungalow met sauna 4 dagen v.a. €304,-

luxe vakantiehuis met sauna

Zoek je een luxe bungalow met sauna op de Veluwe voor 4 personen? Dat is een goed idee! Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een super deal gevonden! Verblijf 4 dagen van maandag 23 mei tot en met donderdag 26 mei met max. 4 perosnen v.a. €304,-.

Bungalow met sauna op de Veluwe voor 4 personen

Kom heerlijk tot rust met je vrienden of familie op Resort Veluwe midden in de Gelderse bossen. Hier geniet je van een combinatie van een prachtige ligging en een groot assortiment aan faciliteiten. Met onder andere een grote indoorspeeltuin, funbowlingbanen en een buitenzwembad met familieglijbaan verveel je je geen moment tijdens je verblijf. Verblijf in de Deluxe 4-personen sauna op resort Veluwe.

Boekingsvoorbeeld

Deze prijs geldt voor een Deluxe 4 personen sauna en is inclusief huur, gratis servicepakket, eindschoonmaak, toeristenbelasting, bedlinnen inclusief opgemaakte bedden, reserveringskosten, milieuheffing, bouwkorting en veel meer.

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis Veluwe, Last minute Veluwe, Vakantiehuis 4 personen, Last minute Nederland, Luxe vakantiehuis Nederland, Luxe vakantiehuis met hond