Last minute Friesland: Luxe vrijstaande vakantiehuis voor max. 6 personen met sauna en aanlegsteiger 42% korting! @Landal

Last minute Friesland boeken? Dat is een leuk idee! Verblijf met max. 6 personen in deze luxe vakantiehuis met sauna, aanlegsteiger, 3 slaapkamers, 2 badkamers en veel meer! Verblijf last minute van maandag 9 mei 2022 tot en met vrijdag 13 mei 2022 met 42% korting.

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. We berekenen de toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

Luxe vakantiehuis Friesland met sauna en aanlegsteiger!

Vakantiepark Landal Terherne ligt in het hart van de Friese meren met aanlegmogelijkheden voor zeilboot of sloep bij je vakantiehuis. Verblijf met maximaal 6 personen in deze luxe vakantiehuis van circa 100 vierkante meter met 3 slaap-/ 2 badkamers, aanlegsteiger buiten en veel meer! Zo kun je ook een zonnebank verwachten, een terras aan het water. Hier geniet je van een verblijf met vrienden of familie aan het water in Friesland. Boek nu last minute Friesland.

Boekingsvoorbeeld