Huisje met jacuzzi Veluwe voor 8 personen 3 dagen v.a. €556,-

Huisje met jacuzzi Veluwe

Wow! Ben je op zoek naar huisje met jacuzzi Veluwe 8 personen? Zoek dan niet verder dan is dit het ideale vakantie voor jou. Verblijf 2 nachten in de maand september v.a €556,- op je verblijf.

Vrijstaande vakantiehuis 8 personen met jacuzzi!

Deze vrijstaand luxe vakantiehuis met jacuzzi is geschikt voor 8 personen. Heerlijk toch zo een huisje met jacuzzi Veluwe 8 personen? Dit vakantiehuis is ideaal voor vrienden/familie om naar de Veluwe te gaan en om heerlijk te ontspannen bij de jacuzzi. Wat kun je nog meer verwachten? Het vakantiehuis beschikt over 4 slaapkamers, mooie badkamer, 100 vierkante meter een prachtige tuin en nog veel meer. Het vakantie heeft ook de nodige faciliteiten zoals: prive jacuzzi, prive wellness, terras en nog veel meer om er een vakantie van te maken om nooit meer te vergeten. Er zijn 2 Huisdieren toegestaan. Tip: Bekijk alle vakantiehuis 8 personen deals.

Bij de prachtige Veluwe in de omgeving ligt villa de Ijsvogel waar je kunt verblijven. Je kunt hier op het verblijf zelf kiezen hoe je je tijd het beste invult. Je kunt hier wandelen, fietsen, ontspannen en nog veel meer. De grootste aanrader om te doen is om de bergen van de Veluwe te bewandelen.

  • Prive jacuzzi
  • Mooi uitzicht
  • Huisdieren toegestaan
Boekingsvoorbeeld

De getoonde prijs is alles-in-een prijs dat houd in dat de kosten van onder andere van bedlinnen, reserveringskosten, huur enz. Bij de totale kosten berekend en hoef je niet apart te betalen.

Tags: Luxe vakantiehuis, Last minute Veluwe, Luxe vakantiehuis Veluwe, Huisje met jacuzzi Veluwe