Tip: Goedkoop 3 dagen met jacuzzi op de Veluwe voor 6 personen @Landal

huisje-met-jacuzzi-veluwe

Op zoek naar een luxe bungalow met jacuzzi op de Veluwe voor 6 personen? Team Luxevakantiehuisdeals.nl heeft een goedkoop accommodatie gevonden. Verblijf van maandag 15 mei 2022 tot en met woensdag 17 mei 2022 v.a. €309,- exclusief toeristenbelasting en bedlinnen o.b.v. 6 pers €67,62.

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. We berekenen de toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

Bungalow met jacuzzi Veluwe 6 personen

Midden op de Veluwe ligt vakantiepark Landal Miggelenberg. Hier geniet je van een verblijf in de natuur en stap je vanaf je eigen terras voor je accommodatie zo het bos in. Verblijf in de 6-persoons bungalow met jacuzzi, 3 slaapkamers, 1 badkamer en veel meer. Zo geniet je ook van een open haard in je woonkamer.

Boekingsvoorbeeld

>> Last minute Landal aanbiedingen

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis Veluwe, Huisje met jacuzzi Veluwe, Luxe vakantiehuis Nederland, Last minute Veluwe, Vakantiehuis 6 personen