2-persoons toren in de Ardennen weekendje met 38% korting!

vakantiehuis ardennen 2 personen

Romantisch overnachten? Verblijf in de 2-persoons toren in de Ardennen op vakantiepark Landal Village les Gottales. Hier geniet je van een verblijf in een toren met open haard of houtkachel. Verblijf van vrijdag 8 juli 2022 tot en met maandag 11 juli 2022 met 38% korting!

De getoonde prijs is incl. € 30 reserveringskosten. We berekenen de toeristenbelasting en bedlinnen op basis van het max. aantal personen dat in de accommodatie kan verblijven. Verblijf je met minder personen, dan zijn deze kosten lager. De juiste totaalprijs zie je terug in je winkelmand.

2-persoons toren met open haard of houtkachel

Vakantiepark Village les Gottales ligt op de top van de St. Jacques in het Belgische Trois-Ponts in de Ardennen. De torenkamers van dit park geven je ee nprachtig zicht op het landschap van de Ardennen. In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden voor onvergetelijke activiteiten. Denk aan een spannende kanootocht, paardrijtocht in de bossen of spring op de mountainbike. De 2-persoons toren van circa 48 vierkante meter beschikt over 1 slaapkamer en 1 badkamer met een open haard of houtkachel. Uiteraard zijn er meer faciliteiten. Bekijk deze deal voor meer informatie.

Boekingsvoorbeeld

Tags: Luxe vakantiehuis, Luxe vakantiehuis 2 personen, Vakantiehuis Ardennen